dinsdag 12 april 2011

Goeie raad gevraagd ...

In ons naaiclubke " Zot van Antwerken" hoor ik altijd hoe geweldig een overlock is. Ik heb dan ook al maanden zin om er één te kopen. Maar deze bezigheden doen me over elk "folieke" wel 10 keer nadenken ...
Via Zon kreeg ik een link door naar een lockmachine te koop. Groot dilemma!
Wie kan me overtuigen om hem al dan niet te kopen? Is het echt zo dat alles veel sneller gaat? En waarvoor gebruik je hem precies? Mooiere afwerking?
Laat alle tips maar komen, help me het dilemma op te lossen!

5 opmerkingen:

 1. voor mij : geen mottige rafelige zigzagsteek en de wereld van tricot die open ging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je wil kan je gaan testen of een les met machine volgen in Merksem ,een supergoede winkel. Dan weet je gelijk of het iets voor je is of niet. Als je het adres nodig hebt, gil maar!!! (ik doe het nog niet, bang voor een nieuwe verslaving... En mijn nieuwe machine heeft bangelijk goeie locksteken...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er vorige week tijdens ons naaiclubje Studio Stik een rok zo schoon mee afgewerkt dat ik ook denk om er me eentje aan te schaffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In de naailes werken we met een overlock en kmoet zeggen dat je daar een heel proper en schoon resultaat mee hebt. Persoonlijk vind ik het vree handig dat het stikt en knipt ineen. Ik ben fan (en mn spaarvarken wordt dikker om zelf 1 te kopen)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet denken! Gewoon kopen!
  Je kleertjes zullen dubbel zo snel klaar zijn.

  Groetjes en tot op Zot van Antwerken,
  Gertje

  BeantwoordenVerwijderen