woensdag 22 september 2010

Om vrolijk van te worden

Schreef ik al dat ik iets heb met zakskes ;-). Wel, het volgende exemplaar is af. Lekker groot, laat ons hem dopen als "Colruytzak". Want naar de Colruyt ga ik met de auto, wegens te ongezellige baan ernaartoe enerzijds en te grote boodschappen anderzijds. Ginneke en Lieke vinden hem prachtig, Ginneke wou hem vanmorgen zelfs al mee in de klas nemen. Eigenlijk is hij omkeerbaar, maar toen ik vanmorgen de knoop wilde aanzetten, ontdekte ik dat ik hem toch verkeerd ineen heb gezet. De achterkant van de sluiting heb ik op de voorkant van de binnenkant gezet ... begrijpe wie begrijpe kan... Dus toch een minder klein schoonheidsfoutje. Jammer, maar ik vind persoonlijk de buitenkant toch mooier dan de binnenkant.


De volgende op mijn lijstje is ook een grote, fleurige tas. Maar ander formaat. De meeste boodschappen doe ik met de fiets, en de boodschappen stop ik dan in een zak in de fietsstoel. Maar meestal zit de zak te vol, en moet ik wringen om hem in de stoel te krijgen. Dus ... volgende missie : een zak die perfect in de fietsstoel past ...
Wordt zeker vervolgd!

1 opmerking:

  1. en als je het helemaal zonder schoonheidsfoutjes kan, kan je aan eentje voor zuslief beginnen?! een fleurig ding graag, groot genoeg voor de paparazzicamera en portemonnee graag (je weet wel, voor Londen)... mss voor onder de kerstboom?! oh, maar verjaart zuslief niet bijna???? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen