zondag 24 juni 2012

Morgen feest!

Lieke is jarig in de zomer, dus is het altijd op het einde van het schooljaar feest in de klas. Op pinterest vond ik deze fleurige vis, en Lieke wou er zo wel één.
Dus .... actie!
Gelukkig had ik nog glazuur in de kast liggen, en een zakje m&m's. Bij het sorteren per kleur ( het leggen van de m&m's moet snel gaan, anders is de glazuur opgesteven - dus op voorhand de snoepjes per kleur gelegd  ) ontdekte ik dat er niet van alle kleuren evenveel in een zak zitten ... Belange niet!

Mijn vis ziet er niet zo egaal uit als de pinterest-uitgave...

Ik bakte ook nog een gewone cake, voor de kinderen die geen chocolade lusten. Ze gingen samen in de oven, de ronde voor de vis onder de andere. De cake groeide zo erg, dat hij tegen de rooster van de andere kwam, en dus instortte ... Hij heeft een put aan zijn mond, ocharme . Maar ik denk niet dat eerste-leerjaarderkes daarvan gaan wakker liggen ...
Morgen vertrekt Lieke naar school met een vis, een mand met cake en servietjes en een cadeautje voor haar juf. Feest verzekerd!

2 opmerkingen:

  1. Dit vind ik nu eens een leuke taart/cake. En je moet niet onder doen voor de pinterest versie hoor!! De kinderen zullen wel lekker gesmuld hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een kleurrijke vis, Lieke zal wel erg trots zijn geweest met zo een mooie traktatie.

    BeantwoordenVerwijderen