donderdag 12 december 2013

Lola

Vorige week was ik jarig.
En ik had een heerlijke verjaardag. Ik kreeg geweldige cadeautjes.
Flanellen beddengoed ; heerlijk warm en gezellig. Gedaan met de 2 fleecedekentjes boven op de dons ...
De CD van mijn favoriete groep.
Lieke had haar papa om chocolade op een stokje gestuurd. Ik vind dat eigenlijk niet lekker, maar zooooooooooooooo schattig dat ze zelf een cadeautje bedacht. En Ginneke vond dat papa ook nog chocolaatjes voor bij de koffie moest kopen. Smelt, smelt!
Van een heel lief collegaatje kreeg ik 3 prachtige doosjes om kleine spulletjes in op te bergen. De doosjes werden gemaakt door jongeren met een beperking.

Twee andere collegaatjes waren in augustus samen op stap, en zagen de Flowagenda 2014 liggen. Ze moesten direct aan mij denken ( ik had op het laatste nippertje afgezegd voor dat uitje ) , en kochten het toen al voor m'n verjaardag. 
 Er kleefde een heel grote sticker op de voorkaft, die ik er niet mooi afkreeg. Daarom pimpte ik de kaft met een oh-zo-mooie tekening van Jaklien ( grote fan! ) 

Binnenin allerlei leuke dingen, zoals lijstjes ( waar wil je nog graag naartoe, wat wil je graag eens proeven en zo van die dingen ) en mooie tekeningen.


Enkele bladen vol stickers ( wedden dat ik ze weer niet gebruik - ik ben altijd veel te zuinig op mooie spullen )


Van mijn zusje kreeg ik mooie, kleine knoopjes. Omdat de knoopjes nog onderweg waren, kocht ze er enkele als voorsmaakje.
De bloemetjesknoopjes zaten gisteren in de bus. 
En dan, als kers op de taart, kreeg ik van mijn liefste man ... een paspop! Een echte, zo één die je helemaal kan aanpassen aan je eigen maten. Dat aanpassen moet nog gebeuren, en dat zal wat tijd kosten. 13 wieltjes moet ik aandraaien ... 
Ze staat te pronken in de living, in haar blootje. Ocharme. Gelukkig brandt ons stoofke tegenwoordig. 
Ik doopte haar Lola. Mijn nieuwste vriendin. Wij gaan samen fijne tijden tegemoet! 
Wat was jarig zijn fijn dit jaar! 
3 opmerkingen:

 1. Wat een fijne cadeautjes!
  Prachtige knoopjes en die paspop, wauw...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkige verjaardag! En ... ik ben er ook zo eentje dat mooie dingen zuinig opspaart om ze dan uiteindelijk niet te gebruiken. Ga er dus maar voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkige verjaardag! Ja, da's genieten van al die mooie cadeau's!

  BeantwoordenVerwijderen