zaterdag 18 juni 2011

Een grooooooooooooooooooooooooooote zak!


Bij het dagelijks lezen van het blognieuws, kwam ik hierop terecht. Aha, dat zag er leuk uit! En lekker groot! Geweldig als strandzak, zoals ze zelf zegt. En ik had hier nog een dekbedovertrek liggen die ik in de kringloopwinkel kocht.
Van die overtrek ( die me 3.5 eurootjes kostte ) maakte ik een vuillinnenzak voor Lieke, om op bosklassen te gaan. Gewoon, recht modelletje met een strop. Geen foto van genomen ...
Moeder
 
dochterEn ook een strijkplankovertrek ( ook getipt op vershillende blogs - al is mijn resultaat het minst mooie. Maar soit, het gaat over een strijkplank, en daar moet je natuurlijk niet mee over straat paraderen. )
Diezelfde dag tikte ik ook zo'n mini-strijkplankje op de kop. Toen ik het hoesje wilde vervangen, bleek dat de mousse eronder gewoon helemaal verduurd/verpulverd was ... Zo'n klein exemplaartje is handig om kleine strijkjes te doen ; je moet dan niet je grote gevaarte boven halen.
Daarna had ik dus nog een heel groot stuk over ( het was een dubbele overtrek ). En ik maakte me ook zo'n strandzak. Geweldig, wat een inhoud! Kijk maar mee ...
Wat zit daar in?
een been ...


een arm ...een driejarig kind!
En voor wie denkt dat er alleen maar een klein driejarig kind in past ...


Fout gedacht! Er past ook een bijna-zesjarig kind in!
( en toen vertelde paptje dat we helemaal geen strand zullen hebben op vakantie, we zitten in het binnenland ... )

3 opmerkingen:

 1. Heerlijke tas zo te zien, multifunctioneel ook. :-) Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Zie net ook jouw vos en eekhoorn, leuk!
  Groetjes, Sacha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot met hoofdletter G...love it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha die meisjes van u, 't zijn modellen. van wie zouden ze die zotte streken hebben? hmm ;-)
  toffe tas.

  BeantwoordenVerwijderen