zondag 11 maart 2012

Een zak voor Ginneke

Vanmorgen zette ik me nog eens achter mijn stikmachien. Ik liet de boel de boel ( lees : ik vergat zelfs de geplande ovenschotel voor morgen te maken ), en maakte een mooie zak voor Ginneke. Het verhaal van de stof volgt in één van mijn volgende posts. Het verhaal van de zak krijg je nu.
Bij elk nieuw thema mag ze van de juf spulletjes mee naar school nemen die er iets mee te maken hebben. En Ginneke maakt daar een erezaak van. Nu het thema boerderij is, had ze een hele hoop spullen klaargelegd.
En daarom vond ik het tijd om een mooie zak te maken om die spulletjes in te steken. Ge kunt dat kind toch niet altijd met een plastieken zakske naar school sturen!
Et voilà , naar een handleiding van deze dame. De binnenkant helemaal rood.
Met een nieuw labeltje ... al ben ik er niet zo content van...

Ginneke neemt ook een houten puzzel mee ; voor de puzzelstukken snel een knikkerzakje van deze Creatieveling ...

Morgen zal ze fier als een pauw naar school vertrekken!
En ikke superblij dat ik nog eens iets genaaid heb ...

4 opmerkingen:

 1. Mooi! Dat zal wel, dat ze morgen zo fier als een pauw naar school zal vertrekken. Ze zal wel de mooiste zak van allemaal meehebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Die stof is prachtig (ik kijk al uit naar je bericht daarover). De kleurtjes passen perfect met dat rood: goeie keuze!
  En 't is toch te goed weer voor een ovenschotel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat stofje hier ook klaarliggen voor een rokje voor Anke. Vorig jaar op het stoffenspektakel gekocht. Ben benieuwd wat jouw verhaal over het stofje is.
  Gertje

  BeantwoordenVerwijderen