dinsdag 6 maart 2012

Schone troost!

Na mijn gezucht in het vorige berichtje ... een Joepie!
Het stond al lang genoteerd , da stoffenverkoop van Fragile. In het najaar ging ik er ook naartoe, en kocht er twee prachtige stoffen. Deze zijn al verwerkt tot kleedjes ( van één heb ik blijkbaar geen bericht, het dateert van de computer-crash-periode ) , dus vond ik dat ik terug mocht gaan.
Zeker toen ik dit zag verschijnen, stond het vast : daar moet ik zijn!
Na school ernaartoe, om in een bijna lege garage te komen ... Ze waren zowaar geplunderd. De verkoper zei dat er om 10.00 's morgens maar liefst 65 dames aan de deur stonden te wachten, zij kregen allemaal een volgnummer. Per 25 mochten ze binnen. En dan één buiten, één binnen. Jongens, jongens, was ik blij dat ik pas na school ging.
Jammer genoeg was de prachtige rode stof al uitverkocht tegen 11.00 u, maar ze hadden een schoon ander stofke ... ook heel fris voor de zomer ...
En van dichtbij zien de bloemekes er zo uit ...
Hier kocht ik drie meter van, waarvan ééntje bestemd voor een collega die er zelf niet geraakte. Als ze het mooi vindt natuurlijk ...
En van volgend stofje kocht ik twee meter ...
Hèhè .... ben er blij mee! Dat worden weer leuke jurken om aan te doen! ( en nu op zoek naar wat tijd )

6 opmerkingen:

 1. Ik ben ook geweest. Het bovenste stofje heb ik ook gekocht. Wij zijn rond de middag geweest en heb toch een aantal meterkes in de wacht kunnen slepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo druk? Dan ben ik bijna blij dat ik er niet geraakt ben. Zou daar niet zo goed tegen kunnen eigenlijk... Wel nog mooie stofjes die je gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, Ik was er ook! Wij waren er om 10 na 10. Toen stonden er al heel wat mensen buiten te wachten. En er waren er al een stuk of 50 binnen. We kregen allemaal eer nummertje voor de voorgesneden stukken stof. Toen wij aan de beurt waren, waren er van de 8 stofjes nog 5 over. Gelukkig zaten er ook nog wat op de rol, zodat ik toch wat kunnen kopen heb. Nu weten we weer wat doen!
  Kijk uit naar wat jij ervan maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! amaai, da is daar net niet duwen, trekken en bijten zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, nu ben ik stikjaloers. Dat stofje wou ik zoooo graag.

  BeantwoordenVerwijderen