woensdag 26 oktober 2011

Frustraties alom ...

De frustraties stapelen zich hier op ...
Eerst en vooral is er nog steeds mijn computer die niet werkt. Eindelijk, na veel heen-en-weer mailen, krijg ik te horen hoe ik hem voor reparatie kan versturen. Dat doe ik zo snel mogelijk, hopelijk moet ik dan niet nog drie weken wachten ... Als ik hem terug heb, kan ik eindeljik terug fatsoenlijk bloggen, met foto's en al.
Dan is er het vele werken. Sinds september werk ik 4/5. Fantastisch, die ene dag thuis. Alleen jammer dat die zo snel voorbijvliegt. Boodschappen doen, opruimen ( 's anderendaags komlt de poetsvrouw - een zegen! ), de meisjes eens thuis laten bokes eten, en de verbouwingstoestanden opvolgen en verwerken. Morgen ga ik weer een deel dozen ( die hier al maanden ingepakt staan ) , leeg maken. De nieuwe berging is zo goed als gebruiksklaar, dus kan er heel wat gerief dat "tijdelijk" in dozen of in de weg stond, een eigen plekje krijgen. Maar door al dat gedoe, geen tijd over voor creativiteit. Vanavond zelfs moeten passen voor Zot van Antwerken, en dat vind ik zo'n beetje heiligenschennis. Zelfs papatje vond dat er een beetje over ... hij vond dat de dozen dan nog maar een weekje of twee ingepakt moesten blijven ... Maar nee, het zit in mijn koppeke dat ze uitgeladen moeten worden, dus kan ik dat maar beter doen, of ik vind geen rust ...
Hetgeen ik vorige keer knipte op ZvA , ligt nog op hetzelfde plekje te wachtenop een vervolg ...
Andere frustratie is dat de computer van papatje de externe schijf niet vindt. Zeer vreemd, maar waar. Ik kan dus niet aan mijn foto's. Ik heb een leuk ideetje om onze kerstkaartjes te maken, maar ook dat moet wachten. Net als de gratis afdrukken die ik tweemaandelijks van Belgacom krijg.
En een laatste frustratie die ik wil delen, is dat ik geen reacties op andere blogs kan plaatsen, geen ieuwe blogs kan volgen, en geen blogberischten in mijn favorietenlijst kan zetten ( op de werk-computer van de man moeten we niet te veel privé-dingen zetten hé! ). Ik heb zonet weer heel leuke dingen gezien, maar kan mijn wauw en ooh en amaaaaai niet in een reactie zetten ...
Dedju, dedju, dedju ...
En nu ga ik strijken ...

2 opmerkingen:

  1. Dat van reacties heb ik ook... ligt aan internet browser... Met internet explorer kan ik geen reacties posten en noem maar op, zodra ik via firefox werk lukt dat weer wel... misschien heb ik je hiermee geholpen? En voor de rest leef ik ook helemaal met je mee... verbouwingsperikelen, het is me wat! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ma kindeke toch! zen blijven :) en binnen een maand is alles zeker weer in orde! ik duim alvast!

    BeantwoordenVerwijderen