maandag 5 maart 2012

Zucht ...

De verbouwingen vorderen hier gestaag. Met horden en stoten, da's het minste wat je ervan kan zeggen. Miserie met de aannemer, dat zeker. Komt niet opdagen, doet loze beloften, ...
Gelukkig kunnen we verder met het afwerken van de kamers. De plintjes liggen te wachten om tegen de muur geplakt te worden, en dan kan ik de final touchekes hier en daar doen. Vooral op Ginneke haar kamertje dan. In  augustus waren we in Maastricht, in het winkeltje van lief!. Daar zag ik iets leuks : aan de muur van een kinderkamertje waren vogelkastjes opgehangen. Dat zou ik ook doen, op Ginneke haar kamertje. Maar dan wel zelf-beplakte exemplaren.
Vorige week zag ik in het reclameblaadje van "den Aldi" dat er vogelkastjes zouden komen. Haha, tijd voor actie! Ik stuurde een mailtje rond naar wat lieve collega's en vriendinnen, met de vraag of ze misschien een fleurig, kleurig, fris servietje hadden. Om mijn vogelkastjes te versieren. En jawel hoor, de servietjes kwamen van alle kanten ...
Om vrolijk van te worden, niet?
Dus ... zaterdag ... op naar den Aldi ... uitverkocht!
Op naar nen anderen Aldi .... uitverkocht!

Dus nu .... wachten tot er ergens anders mooie vogelkastjes komen ( die van de Hubo vind ik echt niet mooi ... )

Zucht ....

14 opmerkingen:

 1. Misschien is er nog een andere aldi in de buurt waar ze er wel nog hebben. En anders misschien een handige opa ofzo. :)
  De servietjes zien er alleszins al fleurig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ge hebt nu wel genoeg servietjes om een feestje met hapjes te organiseren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel servietjes. Was je op tijd geweest in den Aldi, dan had jij hun voorraad wel opgekocht zeker ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Aha, den Action ... goed plan! En die Xenos, nog nooit van gehoord, maar 'k zal eens googlen ... Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
  2. googelend op nestkastje vind je er ook veel. Ik kwam ook direct op Xenos uit (ook nog nooit van gehoord). Wat zou je dan met die servietjes doen? Hopelijk vind je er vlug één want ik ben benieuwd naar het resultaat! :-)

   Verwijderen
  3. Hopelijk zie je hier heel snel verschijnen wat ik van plan ben ....

   Verwijderen
 5. ja maar hela ik heb daar niks van h=gehoord, ik ga morgen in onzen aldi kijken of er nog over zijn. ik had met plezier om 9u gaan aanschuiven op de reclamedag voor u zenne. tsss en mij dan niks laten weten. gij durft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb den aldi ondersteboven gedraaid, heb 3 verkoopsters mee aan de zoek gezet maar helaas, ook bij ons waren alle vogelkastjes gaan vliegen :-(

   Verwijderen
  2. Het gazetteke op het net van den Action bracht verlossing ... en Sabien heeft er nog ééntje op de kop getikt! Leve het net! Joepie!

   Verwijderen
 6. Oh, ik zie hier net in het wibra-krantje dat ze daar een knutselset voor een houten vogelhuisjes hebben maar ik zie dat je er al eentje van den Action hebt.

  BeantwoordenVerwijderen