donderdag 30 mei 2013

Lentefeest in kleur

De stick met foto's van het feest is aangekomen. Bij het bekijken van de foto's bekroop me terug een heel fijn gevoel. Het was echt haar feest.
Al maandenlang zwierf ik rond op Pinterest, en deed heel wat ideetjes op voor de decoratie. We hadden een tent geregeld, zodat het feest niet moest stoppen als het zonnetje verdween. We bliezen ballonnen op ( dat deed Lieke zelf! ) om in de nok te hangen, en lieten heel veel foto's afdrukken om haar levenslijn in beeld te brengen.
We kozen voor felgroen tafelkleed en felgekleurde placematjes om er een vrolijke boel van te maken.
Op de placematjes drukte ik de mijlpalen in Liekes leventje af ( en een zeer alerte feestganger vond een foutje ). Als vaasjes beplakten we kleine flesjes met gekleurde servietten.

Lieke wilde graag pizza's eten op haar feest ( maar geen zelfgemaakte hé mama, zo'n van in de diepvries ) . Het bestek zetten we in beklede blikjes op tafel.
Het fijne aan de pizza's en bestek in blikjes was, dat niemand bestek gebruikte, en de afwas dus heel beperkt bleef!
Op voorhand had iedereen een huiswerkje gekregen ; op een kaartje moest elke feestganger apart een lieve wens voor Lieke schrijven. Wat hebben we 's anderendaags genoten van al die lieve dingen!
De envelopjes had ik zelf getekend, gesneden en geplooid. Elke envelopje bevatte op het einde van de dag een wens, iedereen had zijn huiswerkje gemaakt!
En kijk hoe ze glundert, mijn meisje ...

3 opmerkingen:

 1. Prachtig en heel kindvriendelijk, het is tenslotte een kinderfeest hé !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een lentefeest op kindermaat! Dat kan niet missen! Wat leuk versierd! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijke boodschappen zijn altijd leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen