dinsdag 15 maart 2011

Papadag ...

... zo noemt Ginneke vaderkesdag. De meisjes zijn blijkbaar op school duchtig aan 't tekenen, schilderen, knippen en plakken voor papa. Dus daar moet ik me geen zorgen over maken. Papatje zal wel verwend worden!
Maar natuurlijk is er ook nog papi, mijn eigenste papa. Die op alle mogelijke manieren helpt hier : de kindjes opvangen, hen van school halen, in de bouw komen helpen, mee denken om een betaalbare oplossing te vinden voor elk probleemke in de verbouwing ... Die papi moet natuurlijk ook iets krijgen zaterdag! Met dure cadeaus is hij blij, maar hij is minstens even content met iets geknutseld of zelfgemaakt. Dus ... heb ik me gisteren nog eens achter mijn Witteke gezet, om zijn "beuzzekes" af te werken. Zijn origineel had ik losgetornd om als model te dienen, maar dat was blijkbaar niet de bedoeling. En het eerste exemplaar dat ik maakte, was niet goed gestikt. Dus ... gisteren ... het groene nog sterker afgewerkt, het blauwzwarte ineengezet ( en stevig gevloekt op de rits die geen zin had om in een beuzzeke ingewerkt te worden ) , en zijn origineeltje terug ineengestikt.
En alles een beetje opgevuld met lekkere eitjes ...

Ik vind het wel leuke modelletjes ; ik ga nog eens in mijn persoonlijk Stoffenspektakel duiken, en een pennenzak maken naar dit model. Eén waar niet te veel in kan, zodat ik niet steeds met een rommelnest rondzeul ...

1 opmerking:

  1. ik wil Tantekesdag terug invoeren!!! en ik kan ook nog wel een (fleurige) nieuwe pennenzak gebruiken!!! maar bij mij mag het wel een grote zijn, want die flikkenbikken zijn zo van die dikke!!! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen